Gondoskodunk arról, hogy a projekt gördülékenyen működjön.

Építésszervezés

Az életük során az emberek is rendszerint csak egyetlen szakterületen tevékenykednek, ebbõl következik hogy sok mindent nem maguk végeznek el, hanem egyszerûen másokkal végeztetnek el, akik a saját területük szakemberének számítanak és ott jobb eredményeket céloznak meg. Ez az építés során azt jelenti, hogy: — az építész tervezi az épületet — a statikus mérnök kiszámolja az épületben fellépõ erõket — a szakmérnökök az épület technikai berendezéseit tervezik — a belsõépítész tervezi a belsõ interiõrt. Szükség van valakire aki ezt a szétbontott dolgot újra egy egésszé fûzi össze, aki észreveszi az összefüggéseket, aki a munkamegosztás statikus merevségét újra egy mozgalmas organizmussá tudja összefûzni. Õ az építõmenedzser, aki: — menedzsel

Észreveszi az összefüggéseket -  gondoskodik arról is, hogy minden mûködjön.

Ez a mi Küldetésünk, és a munkánk lényege.

Prémium minőség,
gördülékeny projekt menedzsment.

Cégünk vezetése és dolgozói elkötelezettek a minőség mellett.

Legfőbb törekvésünk, hogy az általunk létrehozott épületek kiváló minőségben készüljenek el, illeszkedjenek a természetes környezetbe, megvalósításuk során fokozott figyelmet fordítsunk a környezetvédelmi szempontokra, korszerű műszaki technológiák és anyagok használatára.

Céljaink elérése érdekében maradéktalanul korrekt, kiszámítható üzleti magatartást tanúsítunk megbízóink és megbízottaink iránt egyaránt.

Referenciák
Széchenyi
Hívjon most! (09:00-16:00)